sophiepeelman.com

Fotografie

Wat is documentairefotografie?

De stijl van fotograferen waaronder ik mezelf plaats is documentaire-fotografie. Je zou het kunnen vergelijken met fotojournalistiek.
Ik probeer een echte manier een beeld te creëren van een bepaalde plaats of gebeurtenis in een bepaalde tijd. Met deze zorgvuldig gekozen beelden tracht ik een verhaal te vormen van jullie dag of moment dat relevant is voor jullie.

Hiervoor ga ik opzoek naar wie jullie zijn. Geen geforceerde houdingen

waarbij je naar de lens zal moeten kijken. Geen paniek over kindjes die er even geen zin in hebben. Wat er die dag gebeurt zal authentieke beelden opleveren. Ik leg mijn camera niet weg wanneer het wat moeilijker wordt. Wanneer er een traantje vloeit of er wordt kattenkwaad uitgehaald ben ik observator. Ik zal me niet boos maken op de kinderen omdat de één de andere een duwtje geeft.
Wat komt dat komt en daar hoef je helemaal geen stress voor te hebben. Authentieke beelden maken is mijn job. Jullie moeten gewoon jezelf zijn.

Past deze foto filosofie bij jullie? Neem een kijkje bij de verschillende mogelijkheden. Zoek je iets anders? Neem dan even contact op.

Portretfotografie

Baby documentaire

Spontane baby fotografie

Gezins documentaire

Liefdevolle fotografie

 Bedrijfsfotografie

Feest

Spontaan kind

Huwelijk