sophiepeelman.comKERSTSESSIES

ZATERDAG 17 OKTOBER 2020

Hoe jouw perfecte plaatje eruitziet weet ik (nog) niet. Ik kan je wel vertellen hoe dat van mij eruitziet! Dit is van opdracht tot opdracht verschillend maar voor deze sessies is dat een plaatje waar iedereen zich op zijn gemak voelt, in interactie is met de ander, papa’s die ravotten met de kinderen, mama’s die hun moederhart boven halen, een tocht tussen de kerstbomen en misschien is het niet zo fijn die dag en dan is dat helemaal oké want dat levert ook unieke beelden op.
Wat jullie op dat moment uitstralen en voelen is wat voor mij van tel is.  


Kerstsfeer in oktober?

Nu hoor ik je denken: kerstfoto’s in oktober? De sint is nog niet eens geweest! Wel ja dat is waar maar in oktober is het weer nog een tikkeltje warmer maar truien, jassen en laarsjes worden wel reeds uit de kast gehaald. Plus wie wil er nu in elkaar gekropen op de foto staan met een rode neus?

zoektocht tussen de kerstbomen
Hoe gaat het in zijn werk?
 1. Schrijf je in door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer ik weet van wat jullie houden hoe makkelijker ik kan inspelen op het moment zelf. Vul je het document niet in dan ben je jammer genoeg niet ingeschreven. 
 2. Jullie krijgen een mailtje met het uur dat jullie verwacht worden. De dagen dat je een mailtje kan verwachten is op woensdag of zaterdag.
 3. Vol enthousiasme verwelkom ik jullie op 17 oktober. Dit op het afgesproken uur en op de afgesproken plaats. Ben je te laat? Dan gaat dit jammer genoeg van jullie tijd af. Er staan nog veel fijne gezinnen te wachten en de planning is strak.
 4. We beleven een gezellig half uurtje op een kerstboomakker
 5. Jullie krijgen in een online galerij de foto’s te zien. Zijn jullie er
  blij mee dan kunnen jullie het hele pakket aankopen of enkele foto’s aankopen. Is het resultaat niet wat je verwacht had? Dan ben je een ervaring rijker.

 


Wat mag je verwachten
  • Mama’s en papa’s die ravotten met de kinderen
  •  Papa’s en mama’s die hun onvoorwaardelijke liefde boven halen
  •  Tocht door de kerstbomen
  •  deugenieten streken
Wat mag je NIET verwachten
  • beeld waar iedereen naar het vogeltje kijkt
  • wanneer je te laat bent wordt je sessie korter. Het is een strakke planning en de andere gezinnen staan te wachten.

Wil je inschrijven?

Vul dan dit formulier in!